TIJDELIJK GESLOTEN

Laat een beoordeling achter

TIJDELIJK GESLOTEN

Logo koks

NIEUW BIJ KOKS

Het restaurant, 4 seizoenen terras en tuin ondergingen voor de opening van KOKS al een complete metamorfose. Inmiddels is ook één van de zalen volledig gerenoveerd en klaar voor gebruik! Vanwege de huidige maatregelen mogen ook wij maar maximaal 30 gasten ontvangen per ruimte en daarom hebben wij de kleine zaal ingericht voor een heel speciaal concept;

KOKS op Kolen. Het speciale arrangement waarbij je op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober, van 19:00 – 22:00 uur, in de kleine zaal van KOKS kan genieten van een bijzonder 6-gangen BBQ diner voor slechts 44,50 p.p.

6-GANGEN DINER

Stiekem zijn we best wel trots op ons nieuwe KOKS arrangement. Want koken op kolen = koken met kennis…Het is een vak apart om heerlijke grillcomibnaties te maken met vlees, vis, groente en fruit. Deze te voorzien van de perfecte garing en die bijzondere, rokerige smaak, maar dat komt in ons 6-gangen menu perfect tot zijn recht.

Bij iedere smaak past wel een drankje en voor dit speciale 6-gangen BBQ diner wilden we daar natuurlijk helemaal een feest van maken. Daarom hebben we een selectie van wijnen en bieren gekozen, die perfect aansluiten bij de gerechten van het menu.. Want als eten en drinken elkaar versterken is het pas écht genieten!

 

SHIFTS

VRIJDAG19:00 – 22:00 UUR

ZATERDAG:19:00 – 22:00 UUR