Logo koks

Een complete metamorfose heeft ervoor gezorgd dat het restaurant, 4 seizoenen terras en de tuin, dé basis zijn van deze horecalocatie. Een gezellige, vertrouwde en bruisende plek waar iedereen zich helemaal thuis voelt. Waar je komt om lekker te eten, te borrelen, of om uit te rusten na een wandeling of een fietstocht. Gewoon genieten van een van de mooiste plekjes aan de oever van de Aa, bij de bossen en in de landelijke omgeving van Gemert, Erp, Beek en Donk en Boekel.

WELKOM BIJ KOKS

KOKS wordt de bruisende ‘hotspot’ van de regio waar gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid samenkomen op een plek waar iedereen welkom is. Hier kom je voor lunch, diner, pannenkoeken of borrel. Je kunt genieten van een gevarieerde kaart met herkenbare gerechten in een jasje van nu.

Het restaurant is in zijn geheel verbouwd en heeft een vernieuwde indeling en een warme sfeer, mét een nieuwe speelruimte voor kids, die ook terechtkunnen in de speeltuin in de geheel nieuw aangelegde tuin. De TIPI Tent staat en is o.a. te huren voor een bruiloft, BBQ, babyborrel of zakelijke lunch. Op het sfeervolle 4 seizoenen terras met zitgelegenheden en loungeplekken kun je met de nieuwe uitschuifbare overkapping, bijna het hele jaar terecht. Gewoon genieten van een van de mooiste plekjes aan de oever van de Aa, in de landelijke omgeving van Gemert, Erp, Boekel en Beek en Donk..

De zalen zullen in fase twee van de verbouwing onder handen worden genomen. Deze zijn nu ook nog steeds beschikbaar voor bruiloften, verjaardagen, koffietafels, recepties, jubileums of een afscheidsviering. Ook de zakelijke gast kan nog steeds terecht voor een stijlvolle presentatie, workshop, bedrijfsfeest of een vergadering met lunch of diner.