Logo koks

PARTICULIER EN ZAKELIJK

lijn

KOKS Gemert is – dankzij een breed aanbod van arrangementen en Zalen – dé perfecte plek om jouw particulier of zakelijk event te organiseren. Wat voor event het ook is, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Dankzij onze online tool, kun je de mogelijkheden bekijken en stel je heel gemakkelijk je eigen offerte samen. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om de ruimtes te bekijken en mogelijkheden door te spreken.

jouw event

PARTICULIER

Wat je evenement ook inhoudt – of het nu een groots feest is voor een grote groep mensen of een informele BBQ met vrienden, van een informele bijeenkomst tot een formele aangelegenheid, van een afscheid tot een babyshower – met ons uitgebreide aanbod aan ruimtes en arrangementen zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Neem een kijkje bij onze verschillende ruimtes en stel op maat gemaakte offertes samen die aansluiten bij jouw wensen. Of maak een afspraak om de ruimtes persoonlijk te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

jouw event

ZAKELIJK

Bij KOKS Gemert kun je perfect terecht voor jouw zakelijk event. Of het nu gaat om een meeting, workshop of personeelsfeest: dankzij een breed aanbod van arrangementen en ruimtes zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos voor grote en kleine gezelschappen.

Bekijk onze ruimtes en stel je eigen offerte samen. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om de ruimtes te bekijken en mogelijkheden door te spreken.

DE GROTE ZAAL

DE KLEINE ZAAL

DE TIPI

DE ACHTERTUIN

bekijk ook

HET EVENTHUIS

Deze locatie gelegen in Erp, is dankzij de diverse ruimtes en faciliteiten heel flexibel en heeft plaats voor 50 tot maximaal 800 personen. Het EventHuis onderscheidt zich als een unieke plek voor diverse gelegenheden, waaronder bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, particuliere vieringen, openbare evenementen en zakelijke aangelegenheden. Of je nu een verjaardag uitbundig wilt vieren of een groot feest met vrienden wilt organiseren. Een bruiloft aan het plannen bent, een organisatie bent met een clubconcept of op zoek bent naar de perfecte locatie voor een productpresentatie, bedrijfstraining of sfeervolle kerstborrel, Het EventHuis staat voor je klaar.