Logo koks

KOKS Gemert is dé gezellige, vertrouwde en bruisende plek waar iedereen zich helemaal thuis voelt, ook alle kids! Van smullen van ons uitgebreid kids menu, pannenkoeken versieren met de lekkerste toppings tot zorgeloos binnen en buiten spelen.

En dat terwijl jij gewoon geniet van jouw lunch, diner of borrel op een van de mooiste plekjes aan de oever van de Aa, bij de bossen en in de landelijke omgeving van Gemert, Erp, Beek en Donk en Boekel.

KIDS MENU

KLIMMEN & KLAUTEREN

Buiten bij KOKS kunnen de kids al hun energie volledig kwijt in onze gloednieuwe grote buitenspeeltuin met aangelegen omheinde grasveld. En dit alles in het zicht van ons terras! Zo kun je altijd toezicht blijven houden, terwijl je geniet van jouw drankje, gerecht en de heerlijke bruisende omgeving.

De speeltoestellen zijn gemaakt van het uiterst duurzame Robinia hout. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en veiligheid van de speeltuin.

EINDELOOS VERMAAK

De KOKS Kinderkamer is voor alle kids een écht walhalla. Een fantasierijke en educatieve kinderhoek waarin kinderen zichzelf eindeloos vermaken. Van een wandspel, interactieve game tot een complete indoor playground. Zij blij, jij blij!

Ons interactief speelsysteem van IKC Studio zorgt ervoor dat er tot vier kids tegelijkertijd samen kunnen spelen met speciale spellen ontwikkelt voor de leer- en ontwikkelingsbehoeften. Van voetballen tegen elkaar, tot samen gaan vissen

OM NOOIT TE VERGETEN

Met het vernieuwde restaurant, het nieuwe 4 seizoenen terras en de TIPI Tent is KOKS een unieke plek voor kinderfeestjes. Met de mogelijk om een arrangement samen te stellen in een van de drie nieuwe gedeeltes van KOKS maak je het kinderfeestje van jouw kids er eentje om nooit te vergeten! Wij denken graag mee.

De speeltoestellen zijn gemaakt van het uiterst duurzame Robinia hout. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en veiligheid van de speeltuin.