Logo koks

JOUW ZAKELIJK EVENT BIJ KOKS

De Zalen Van KOKS zijn dé perfecte basis om jouw zakelijk event te organiseren. Van vergadering tot personeelsfeest: dankzij een breed aanbod van arrangementen en ruimtes zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos.

Natuurlijk kun je bij KOKS perfect terecht voor een out-of-office lunch met je collega’s of relaties. Heb je weinig tijd? Geen zorgen! Als je de bestelling en tijd die je arriveert telefonisch vóór 11.00 uur aan ons doorgeeft, dan zorgen we dat de lunch op tijd klaarstaan. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0492 361 547

Bekijk onze ruimtes hieronder en stel je eigen offerte samen! Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om de ruimtes te bekijken en mogelijkheden door te spreken.

DE ZALEN VAN KOKS

Tipisch Koks
DE TIPI

De TIPI Tent is dé blikvanger van de KOKS-tuin en dé plek waar je met een groep terechtkunt voor o.a. een BBQ-arrangement, workshop of een babyborrel. De TIPI leent zich voor een gezelschap van ruim 30 personen.

Koks Arrangementen
DE KLEINE ZAAL

Een heerlijk intieme sfeer voor jou en je gezelschap? De Kleine Zaal van KOKS is dé plek voor jouw particulier of zakelijk event op maat, dankzij een breed aanbod aan arrangementen. De Kleine Zaal van KOKS is ideaal voor gezelschappen tot 120 personen.

De Zalen van Koks
DE GROTE ZAAL

Dankzij een breed aanbod van arrangementen, zijn de mogelijkheden voor een particulier of zakelijk event – groot of klein – nagenoeg eindeloos! De Grote Zaal van KOKS is uiterst geschikt voor grote gezelschappen tot 260 personen.

ZAKELIJK GENIETEN

Koks Arrangementen
ARRANGEMENTEN

Met het vernieuwde restaurant, het nieuwe 4 seizoenen terras en de TIPI Tent is het ook mogelijk om een arrangement samen te stellen in een van de drie nieuwe gedeeltes van KOKS. Wij denken graag mee.

De zalen van Koks
DE ZALEN VAN KOKS

De zalen van KOKS worden op op het moment compleet verbouwd en zijn vanaf juni 2022 weer beschikbaar voor bijvoorbeeld een bedrijfsborrel, presentatie, meeting of brainstormsessie.

Tipisch Koks
TIPISCH KOKS

De TIPI Tent is dé blikvanger van de KOKS-tuin en dé plek waar je met een groep terechtkunt voor o.a. een bedrijfsborrel, vrijdagmiddagborrel, BBQ of workshop. De TIPI leent zich voor een gezelschap van ruim 30 personen.

WELKOM BIJ KOKS

KOKS wordt de bruisende ‘hotspot’ van de regio waar gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid samenkomen op een plek waar iedereen welkom is. Hier kom je voor lunch, diner, pannenkoeken of borrel. Je kunt genieten van een gevarieerde kaart met herkenbare gerechten in een jasje van nu.

Het restaurant is in zijn geheel verbouwd en heeft een vernieuwde indeling en een warme sfeer, mét een nieuwe speelruimte voor kids, die ook terechtkunnen in de speeltuin in de geheel nieuw aangelegde tuin. De TIPI Tent staat en is o.a. te huren voor een bruiloft, BBQ, babyborrel of zakelijke lunch. Op het sfeervolle 4 seizoenen terras met zitgelegenheden en loungeplekken kun je met de nieuwe uitschuifbare overkapping, bijna het hele jaar terecht. Gewoon genieten van een van de mooiste plekjes aan de oever van de Aa, in de landelijke omgeving van Gemert, Erp, Boekel en Beek en Donk..

De zalen zullen in fase twee van de verbouwing onder handen worden genomen. Deze zijn nu ook nog steeds beschikbaar voor bruiloften, verjaardagen, koffietafels, recepties, jubileums of een afscheidsviering. Ook de zakelijke gast kan nog steeds terecht voor een stijlvolle presentatie, workshop, bedrijfsfeest of een vergadering met lunch of diner.