Logo koks

27 APRIL IS
KONINGSDAG BIJ KOKS

Zaterdag 27 april is het weer Koningsdag bij KOKS! En ook dit jaar is het weer feest in De Zalen en De Achtertuin. Voor jong & oud zal weer van alles te zien, te horen en vooral te beleven zijn. Van livemuziek in De Grote Zaal, tot vermaak voor kids in De Kleine zaal. In de Achtertuin vind je een heerlijk foodplein en springkussens! Kortom: hét perfecte familie-uitje tijdens Koningsdag!

Ook dit jaar is de entree geheel gratis! Eten & drinken kun je halen met consumptiebonnen die je deze dag kunt kopen.

KOKS Koningsdag
Zaterdag 27 april
Vanaf 13:00 uur tot 20:00 uur
Gratis entree

DE GROTE ZAAL

De Grote Zaal zal podium bieden aan DJ Bart van de Ven en de Gemertse allround coverband Eclips! Een absolute topact die heerlijke rocknummers, nieuwste hits, de lekkerste meezingers en vetste dance classics in het repertoire heeft! Waar Eclips zijn entree maakt, zijn barkrukken overbodig en is een dansvloer een must!

DE KLEINE ZAAL

De Kleine Zaal is dé ruimte waar de kids hun energie kwijt kunnen. Of ze nu lekker gaan knutselen, of willen dansen: dankzij een DJ en entertainment zullen de kids zich geen moment te hoeven vervelen.

DE ACHTERTUIN

De deuren naar onze Achtertuin staan wijd open! BBQ’s, foodtrucks en een buitenbar zorgen ervoor dat jij niks te kort komt tijdens Koningsdag bij KOKS. Ook aan de kids is weer gedacht. Zij kunnen hun energie kwijt op de springkussens.

HET RESTAURANT
& 4 SEIZOENEN TERRAS

Tijdens Koningsdag is het Restaurant en 4 Seizoenen Terras gewoon geopend vanaf 11:00 uur. Of je nu komt voor lunch, diner, pannenkoeken of borrel. Ook tijdens Koningsdag geniet je van een gevarieerde kaart met herkenbare gerechten in een jasje van nu. Naar verwachting zal het tijdens deze nationale feestdag druk worden. We raden het daarom aan om een tafel te reserveren!

PROOSTEN OP DE KONING OVER

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)