TIJDELIJK GESLOTEN

Laat een beoordeling achter

TIJDELIJK GESLOTEN

Logo koks

PARTICULIERE EVENTS

Koks Arrangementen
KOKS OP KOLEN

KOKS op Kolen. Het speciale arrangement waarbij je op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober in de kleine zaal van KOKS kan genieten van een bijzonder 6-gangen BBQ diner voor slechts 44,50 pp. Reserveer nu, slechts plek voor 30 gasten.

Koks Arrangementen
ARRANGEMENTEN

Met het vernieuwde restaurant, het nieuwe 4 seizoenen terras en de TIPI Tent is het ook mogelijk om een arrangement samen te stellen in een van de drie nieuwe gedeeltes van KOKS. Wij denken graag mee.

De Zalen van Koks
DE ZALEN VAN KOKS

De zalen van KOKS zullen in fase twee van de verbouwing onder handen worden genomen, maar zijn uiteraard nog beschikbaar voor bruiloften, verjaardagen, koffietafels, recepties, jubileums of een afscheidsviering.

Tipisch Koks
TIPISCH KOKS

De TIPI Tent is dé blikvanger van de KOKS-tuin en dé plek waar je met een groep terechtkunt voor o.a. een BBQ-arrangement, workshop of een babyborrel. De TIPI leent zich voor een gezelschap van ruim 30 personen.

Koks Arrangementen
KIDS

KOKS is super kindvriendelijk! Kids kunnen terecht in de nieuwe speelruimte binnen met interactieve spellen of in de speeltuin in de geheel nieuw aangelegde tuin. Natuurlijk is er ook een uitgebreide menukaart speciaal voor de kinderen.

De Zalen van Koks
POP-UP VR ESCAPE ROOM

Nu bij KOKS: De Pop-up VR Escape Room. Ontrafel het geheim van The Firm. Ontdek hoe snel jij ontsnapt en laat je onderdompelen in een wereld waar reality wordt gemixt met de onbekende (virtuele) wereld.

WAT IS KOKS?

KOKS wordt de bruisende ‘hotspot’ van de regio waar gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid samenkomen op een plek waar iedereen welkom is. Hier kom je voor lunch, diner, pannenkoeken of borrel. Je kunt genieten van een gevarieerde kaart met herkenbare gerechten in een jasje van nu.

Het restaurant is in zijn geheel verbouwd en heeft een vernieuwde indeling en een warme sfeer, mét een nieuwe speelruimte voor kids, die ook terechtkunnen in de speeltuin in de geheel nieuw aangelegde tuin. De TIPI Tent staat en is o.a. te huren voor een bruiloft, BBQ, babyborrel of zakelijke lunch. Op het sfeervolle 4 seizoenen terras met zitgelegenheden en loungeplekken kun je met de nieuwe uitschuifbare overkapping, bijna het hele jaar terecht. Gewoon genieten van een van de mooiste plekjes aan de oever van de Aa, in de landelijke omgeving van Gemert, Erp, Boekel en Beek en Donk..

De zalen zullen in fase twee van de verbouwing onder handen worden genomen. Deze zijn nu ook nog steeds beschikbaar voor bruiloften, verjaardagen, koffietafels, recepties, jubileums of een afscheidsviering. Ook de zakelijke gast kan nog steeds terecht voor een stijlvolle presentatie, workshop, bedrijfsfeest of een vergadering met lunch of diner.