Logo koks

JOUW EVENT BIJ KOKS

Ons Restaurant, 4 Seizoenen Terras en natuurlijk de Zalen zijn dé perfecte basis om jouw event te organiseren. Wat je event ook is – van een feestavond voor grote gezelschappen tot een BBQ met je vrienden, informeel tot formeel, een laatste groet tot babyshower – dankzij een breed aanbod van arrangementen zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos.

Bekijk onze ruimtes hieronder en stel je eigen offerte samen! Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om de ruimtes te bekijken en mogelijkheden door te spreken.

ONZE RUIMTES

Tipisch Koks
DE TIPI

De TIPI Tent is dé blikvanger van de KOKS-tuin en dé plek waar je met een groep terechtkunt voor o.a. een BBQ-arrangement, workshop of een babyborrel. De TIPI leent zich voor een gezelschap van ruim 30 personen.

Koks Arrangementen
DE KLEINE ZAAL

Een heerlijk intieme sfeer voor jou en je gezelschap? De Kleine Zaal van KOKS is dé plek voor jouw particulier of zakelijk event op maat, dankzij een breed aanbod aan arrangementen. De Kleine Zaal van KOKS is ideaal voor gezelschappen tot 120 personen.

De Zalen van Koks
DE GROTE ZAAL

Dankzij een breed aanbod van arrangementen, zijn de mogelijkheden voor een particulier of zakelijk event – groot of klein – nagenoeg eindeloos! De Grote Zaal van KOKS is uiterst geschikt voor grote gezelschappen tot 260 personen.

WELKOM BIJ KOKS

KOKS wordt de bruisende ‘hotspot’ van de regio waar gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid samenkomen op een plek waar iedereen welkom is. Hier kom je voor lunch, diner, pannenkoeken of borrel. Je kunt genieten van een gevarieerde kaart met herkenbare gerechten in een jasje van nu.

Het restaurant is in zijn geheel verbouwd en heeft een vernieuwde indeling en een warme sfeer, mét een nieuwe speelruimte voor kids, die ook terechtkunnen in de speeltuin in de geheel nieuw aangelegde tuin. De TIPI Tent staat en is o.a. te huren voor een bruiloft, BBQ, babyborrel of zakelijke lunch. Op het sfeervolle 4 seizoenen terras met zitgelegenheden en loungeplekken kun je met de nieuwe uitschuifbare overkapping, bijna het hele jaar terecht. Gewoon genieten van een van de mooiste plekjes aan de oever van de Aa, in de landelijke omgeving van Gemert, Erp, Boekel en Beek en Donk..

De zalen zullen in fase twee van de verbouwing onder handen worden genomen. Deze zijn nu ook nog steeds beschikbaar voor bruiloften, verjaardagen, koffietafels, recepties, jubileums of een afscheidsviering. Ook de zakelijke gast kan nog steeds terecht voor een stijlvolle presentatie, workshop, bedrijfsfeest of een vergadering met lunch of diner.