
MENUKAART

- LUNCH
- DINER
- PANNENKOEKEN
- DIVERSEN
- KIDS
Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
LUNCHGERECHTEN
PINSA AARDBEI12,50
Een licht krokant brood belegd met ricottacreme, aardbeien, coppa di parma, balsamico en pistache.
BAO RENDANG12,50
2 stoombroodjes met pulled rendang, komkommerraita en atjar.
DE GEHELE DAG
MAALTIJDSALADE AARDBEI15,50
Gemengde salade met aardbei, groene asperges, rauwe ham, aardbei, gebakken halloumi en balsamico.
PANNENKOEK AARDBEI12,50
Met verse aardbeien, Zwitserse room, slagroom en poedersuiker
DINERGERECHTEN
VOORGERECHT – HAM, MELOEN EN RICOTTA10,50
In vlierbloesemtonic gemarineerde meloen met ham, feta en olijven.
HOOFDGERECHT – KALFS-SPARERIBS27,50
Met bbq lak van cola, gepofte zoete aardappel met kruidenroomkaas en maïsribs.
NAGERECHT – STRAWBERRY MESS8,00
In pink gin gemarineerde aardbeien, merengueschuim, gepofte witte chocolade en een yoghurt/aardbeienroom.
Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
SOEPEN
TOMATENSOEP 6,00
Huisgemaakte tomatensoep met ballen. Geserveerd met brood en kruidenboter.
TOM KHA KAI SOEP6,00
Oosterse kokossoep met kip, tauge, bosui en chili-olie.
VOOR ERBIJ
BROODJE DIP6,50
Brood met 3 wisselende soorten dips.
PAN CATALAN7,00
Sneeën knoflookbrood met tomatensalsa en kaas uit de oven, geserveerd met aioli.
ZOETE AARDAPPELFRIETJES5,00
Kokante gebakken frietjes van zoete aardappel met truffelmayonaise.
FRIETJE TRUFFEL PARMEZAAN5,50
Verse friet met truffelmayonaise en schaafsel van parmezaan.
PORTIE FRIET4,00
Verse friet met frietsaus.
SALADES
MAALTIJDSALADE CARPACCIO14,50
Een salade met carpaccio van rund, gegarneerd met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en huisgemaakte pesto.
MAALTIJDSALADE GEITENKAAS14,50
Een salade met romige geitenkaas en honing uit de oven en diverse garnituren.
MAALTIJDSALADE GEROOKTE ZALM14,50
Gerookte zalm op op een salade met parelcouscous en frisse garnituren.
BROOD
UITSMIJTER HAM-KAAS9,50
2 sneeën brood met achterham, 3 gebakken eieren en jonge kaas. Extra eitje? + €0,75
PITA GEROOSTERDE GROENTEN9,00
Een vers gebakken pita met humus, muhamarra, gepekelde en geroosterde groenten, fetakruimels en granaatappel.
12-UURTJE13,50
Uitsmijter ham-kaas, kroket en soepje.
BROODJE CARPACCIO11,00
Focaccia met carpaccio van rund, gegarneerd met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en huisgemaakte pesto.
EGGS BENEDICT GEROOKTE ZALM14,00
Bagel met gerookte zalm, een gepocheerd ei en hollandaisesaus.
BROODJE TONIJNSALADE9,50
Focaccia met huisgemaakte tonijnsalade, mini Romeinse sla, zoetzure rode ui en wakame.
BROODJE HAMBURGER15,50
Een gegrilde runderburger op een briochebroodje met frisse sla, baconsaus, tomaat, amsterdamse uienrelish, jalapeño en gebakken uitjes, geserveerd met maisribs.
BROODJE KROKET10,50
Brioche brood met 2 draadjesvlees kroketten en mosterdmayonaise.
CLUB SANDWICH KIP12,50
3 sneeën geroosterd brood met frisse sla, pulled chicken, cherry tomaatjes, mosterdsaus, gekookt brabants eike, peccorino en baconnaise. Geserveerd met chips.
LUNCHPROEVERIJ14,50
Favoriete kleine lunchgerechten van de chefkok. Te bestellen vanaf 2 personen.
VOOR ERBIJ
BROODJE DIP6,50
Brood met 3 wisselende soorten dips.
PAN CATALAN7,00
Sneeën knoflookbrood met tomatensalsa en kaas uit de oven, geserveerd met aioli.
ZOETE AARDAPPELFRIETJES5,00
Krokant gebakken frietjes van zoete aardappel met truffelmayonaise.
FRIETJE TRUFFEL PARMEZAAN7,00
Met truffelmayonaise en schaafsel van parmezaan. Kan ook met zoete aardappelfrietjes (+ 1,00).
VOORGERECHTEN
TOMATENSOEP6,00
Huisgemaakte tomatensoep met ballen. Geserveerd met brood en kruidenboter.
TOM KHA KAI SOEP6,00
Oosterse kokossoep met kip, tauge, bosui en chili-olie.
CARPACCIO *11,00
Carpaccio van rund, gegarneerd met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en huisgemaakte pesto.
TOMAAT BURATTA11,00
Mozzarella met een romige kern, geserveerd met gebrande tomaat en basilicum pesto.
VITELLO TONNATO13,50
Dun gesneden kalfsrosbief, geserveerd met tonijn- mayonaise en frisse groentengarnituren.
ARGENTIJNSE GARNALEN10,50
5 garnalen met sriracha/knoflookboter uit de oven, geserveerd met aioli en knoflookbrood.
ZALMTARTAAR MET AVOCADO14,50
Tartaar van zalm met avocado, wakame, zoetzure komkommer, radijs, rode ui, mini Romeinse sla en wasabi-limoenmayonaise.
VOORGERECHTEN PROEVERIJ 14,00 PP
Variatie van voorgerechten van de chef om te delen.
Te bestellen vanaf 2 personen.
HOOFDGERECHTEN
KOKS WIENERSCHNITZEL25,00
Een gepaneerde, malse kalfsschnitzel geserveerd met gebakken mini champignons, preiselbeeren compote en een saus naar keuze: krachtige jus | champignon-roomsaus | pepersaus | bearnaisesaus.
HUISGEMAAKTE VARKENSHAASSATÉ18,50
Oosters gemarineerde varkenshaasmedaillons op satesaus en rode curry rijst, geserveerd met seroendeng en kroepoek.
ZALMFILET22,00
Ovengeroosterde smokey zalm op crème van doperwten, geserveerd met munt, tomatensalsa en gestoofde venkel.
ZEEBAARS24,50
Op de huid gebakken zeebaars, geserveerd met gele currycrème en geroosterde bloemkool.
KIP CURRY19,50
Indiase kip curry met kokosrijst, mangochutney, komkommerraita, korianderpesto, pappadum en naan brood.
BROODJE HAMBURGER17,50
Een gegrilde runderburger op een briochebroodje met frisse sla, baconsaus, tomaat, amsterdamse uienrelish, jalapeño en gebakken uitjes, geserveerd met maisribs.
ITALIAANSE CANNELLONI19,00
Canneloni gevuld met ricotta, spinazie, champignon en truffel in een paprika tomatensaus.
DIAMANTHAAS26,50
200 GRAM. Diamanthaas van Iers grasgevoerd rund, geserveerd met een groente- garnituur en saus naar keuze: krachtige jus | champignon-roomsaus | pepersaus | bearnaisesaus.
TOURNEDOS32,50
180 GRAM. Een uniek stukje Iers grasgevoerd rund, geserveerd met een groentegarnituur en saus naar keuze: krachtige jus | champignon-roomsaus | pepersaus | bearnaisesaus.
Hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet, frietsaus en een salade. Met uitzondering van de pannenkoeken.
MAAK JE HOOFDGERECHT COMPLEET
GEPOFTE ZOETE AARDAPPEL7,50
Een gepofte zoete aardappel met kruidenkaascrème.
MAISKOLF CHEETOS CHILI7,50
FRIETJE TRUFFEL PARMEZAAN7,00
Met truffelmayonaise en schaafsel van parmezaan. Kan ook met zoete aardappelfrietjes (+ 1,00).
HONING WORTELTJES MET SEROENDENG7,50
GEVULDE PORTOBELLO8,50
Met brie, zoetzure tomaatjes en balsamico.
NAGERECHTEN
DAME BLANCHE7,50
Vanille-ijs met slagroom, pure chocoladesaus en gepofte witte chocolade op een bodem van brownie.
OREO CHOCOLADE SCHEPTAARTJE 6,50
Dessert van verschillende bereidingen van chocolade en oreo.
VERS FRUITSALADE9,50
Salade van vers fruit met vanille-ijs en slagroom
KERSEN MONCHOU6,50
Monchou crème met kersen en bastogne.
STROOPWAFEL CRÈME BRÛLÉE6,50
Crème brûlée met de bekende smaken van stroopwafel.
KAASPLANKJE12,50
Een selectie van kazen samengesteld in samenwerking met het kaasattelier.
NAGERECHTENPROEVERIJ10,00PP
Variatie van nagerechten van de chef om te delen. Te bestellen vanaf 2 personen.
Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
SPECIALS
CARPACCIO18,00
Pannenkoek met carpaccio van rund, gemengde slasoorten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en huisgemaakte pesto.
NACHO KIP19,00
Pannenkoek met nachochips, geroosterde kip, avocado, tomatensalsa, chilisaus en kaassaus van Cheddar.
ITALIAANSE CALZONE14,50
Pannenkoek met tomaat, Parmezaanse kaas, coppa di parma, huisgemaakte pesto en rucola.
SATÉ16,50
Pannenkoek met Oosters gemarineerde varkenshaaspuntjes op een pittige satésaus met gebakken uitjes, kroepoek en huisgemaakte atjar.
GEITENKAAS17,00
Pannenkoek met romige geitenkaas, honing, rode uienringen, gezouten noten, pijnboompitjes en rode bessen compote.
ZOET & HARTIG
NATUREL9,50
APPEL10,50
SPEK11,00
SPEK & APPEL11,00
SPEK & KAAS11,50
SPEK, KAAS & UI11,50
KINDERPANNENKOEKEN
OM ZELF TE VERSIEREN8,00
NATUREL5,50
NUTELLA6,00
BANAAN6,50
NUTELLA & BANAAN7,50
APPEL6,50
KAAS6,50
SPEK6,50
KAAS & SPEK7,50
Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
GEBAK & KLEINE TREK
OREO CHOCOLADETAART4,00
HUISGEMAAKTE APPELTAART4,50
CHEESECAKE MET AARDBEI5,00
KERSEN MONCHOUTAART4,50
WORSTENBROODJE3,50
BORRELHAPJES
BITTERBALLEN9,00
8 draadjesvleesbitterballen, geserveerd met mosterd- saus.
BORRELPROEVERIJ20,00
Een samenstelling van borrelhapjes.
GEMENGD BITTERGARNITUUR7,50/13,50
6 of 12 stuks | Bourgondiër kroketje, Van Dobben kalfskroketje, Souflesse, Bami Oriëntal, Crispy Chick’n en een mini-frikandel met frietsaus
NACHO’S PULLED CHICKEN 12,50
Tortilla chips met geroosterde kip, rode ui, tomaat, kaas- en chilisaus uit de oven, gegarneerd met avocado, jalapeño en zure room.
GYOZA MIX10,50
Gebakken en gestoomde mix van kip, eend en garnalen gyoza geserveerd met chilisaus.
KAAS9,00
2 soorten kaas van het kaasattelier, mosterdsaus en zoetzure groenten.
OSSENWORST9,00
Ossenworst met zoetzure groenten, truffelmayonaise en Amsterdamse uienrelish.
Heeft uw kind een allergie? Laat het ons weten!
SOEPEN
TOMATENSOEPJE4,00
Met ballen, geserveerd met brood en kruidenboter.
TOM KHA KAI SOEPJE4,00
Oosterse kokossoep met kip, tauge, bosui en chili-olie.
KINDERPANNENKOEKEN
OM ZELF TE VERSIEREN9,00
NATUREL6,00
NUTELLA6,50
BANAAN7,50
NUTELLA & BANAAN7,50
APPEL7,50
KAAS7,50
SPEK7,00
KAAS & SPEK8,00
LUNCH & DINERGERECHTEN
KIDS LUNCHPROEVERIJ9,50
Klein soepje, broodje knakworst met ketchup, miniwrapje ham/kaas, minimuffin
BOTERHAM MET EEN KROKET5,50
TOSTI HAM/KAAS7,00
Tosti met ham en kaas geserveerd met chips en ketchup.
FRIETJE MET MINI SNACKS NAAR KEUZE6,50
Keuze uit kipnuggets, mini frikandellen of bitterballen.
PASTA BOLOGNESE7,00
Pasta met tomatensaus, gehakballetjes en parmezaanse kaas.
PINSA MARGHERITA7,50
Een knapperig korstje als een pizza en de zachte binnenkant van een luchtige foccaccia met verse tomatensaus en geraspte kaas.
NAGERECHTEN
VERRASSINGSBEKER5,50
Kinderbeker met ijs, slagroom en diverse toppings.
VANILLIEIJS3,50
Met slagroom.
KITKATMOUSSE5,00
Mousse van Kitkat met slagroom.