Logo koks

Bij KOKS is altijd iets te beleven! Van heerlijke seizoensspecials die ons menu écht compleet maken, tot verschillende evenementen tijdens feestdagen en andere bijzondere momenten door het jaar heen.

tijdelijke

SEIZOENSSPECIALS

We nodigen je uit om de smaakvolle gerechten van het seizoen te ontdekken, waarbij elk gerecht een meesterwerk is geïnspireerd door de rijke kleuren, geuren en smaken het huidige seizoen. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij KOKS Gemert voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

iedere vrijdag tussen 5 juli & 16 augustus

DEZE ZOMERVAKANTIE

 Iedere vrijdag tussen 5 juli & 16 augustus, staat ons 4 Seizoenen Terras weer helemaal in het teken van heerlijke zomeravonden, rosé wijnen en live muziek. Elke vrijdag in de zomervakantie geniet je – naast de reguliere menu- en drankenkaart – van speciaal geselecteerde rosé wijnen. Deze zijn te bestellen per fles, maar ook als proeverij. De zomeravond wordt compleet gemaakt dankzij de zomerse soundtrack, verzorgd door een live DJ.

Ons 4 Seizoenen Terras van KOKS zal gewoon geopend zijn als normaal. Je kunt tijdens Rosé & Deejay gewoon aanschuiven, maar een tafeltje reserveren is altijd aan te raden.

zondag 8 september

UITVAART INSPIRATIEBEURS

KOKS Gemert is bijzondere en unieke locatie voor een uitvaart. Dit is natuurlijk een onderwerp waar je liever nog niet aan denkt, maar waar wel enorm veel bij komt kijken. Tijdens deze inspiratiebeurs, georganiseerd door Loving Wishes, maak je op een laagdrempelige manier kennis met de mogelijkheden. Leer, bekijk, luister en ervaar zelf wat voor mooie opties er zijn.

Van 12:00 tot 17:00 uur kun je binnenlopen in De Grote Zaal – bij mooi weer ook in De Achtertuin – waar alle exposanten te vinden zijn. Vanaf 13:00 uur zijn er ook lezingen bij te wonen in De Kleine Zaal. Entree is geheel gratis en drankjes zijn gewoon te bestellen.