TIJDELIJK GESLOTEN

Laat een beoordeling achter

TIJDELIJK GESLOTEN

Logo koks

POP-UP VR ESCAPE ROOM ‘THE FIRM’

The Firm, dé Pop-up VR Escape Room van het NK Escape Rooms 2020 komt naar KOKS. Vanaf vrijdag 28 augustus is het mogelijk om samen met minimaal 3 en maximaal 4 personen de uitdaging aan te gaan en het geheim van The Firm te ontrafelen.

The Firm is een bedrijf dat een grote hoeveelheid aan privacygevoelige data heeft gestolen van miljoenen mensen over de hele wereld. Ook gegevens van de deelnemers. De klokkenluider doet al langere tijd onderzoek naar The Firm. The Firm weet dat ze op de hielen worden gezeten en hebben daarom dit kantoor halsoverkop verlaten. Zoals ook te zien is. In hun haast hebben ze onder andere 2 VR brillen achter gelaten. De klokkenluider heeft het securitysysteem van The Firm gehacked en daarom hebben de deelnemers exact 60 minuten toegang tot het virtuele kantoor van The Firm. Deelnemers hebben dus 60 minuten de tijd om de geheime informatie te vinden en daarmee uit het kantoor te ontsnappen.

Na 60 minuten zal het securitysysteem weer online gaan en zal de beveiliging van The Firm binnen enkele minuten binnen vallen. Ontsnappen is dan niet meer mogelijk en The Firm kan dan niet meer onschadelijk gemaakt worden.

DURF JIJ HET AAN?

Dit is The Firm. Groter dan Google. Slimmer dan Facebook. Harder dan Uber. Machtiger dan China. En onbekend. De ideale mix om alle gegevens ter wereld te verzamelen. Op legale en illegale manieren. Wie zijn zij? Wat doen zij? En kunnen zij ook echt in jouw telefoon? Of zelfs in jouw laptop? Ja. Een onwerkelijke werkelijkheid, welke zo maar eens echt waar kan zijn. Welkom. In de wereld van. Mixed reality.

Ontdek hoe snel jij gegevens levert aan commerciële bedrijven en laat je onderdompelen in een wereld waar reality wordt gemixt met de onbekende (virtuele) wereld. Durf jij het aan? Het grootste avontuur van dit jaar wacht op je. Wees niet bang. Leer van je fouten. En ontrafel het geheim van The Firm.

BEKIJK DE TRAILER

escaperoomgemert
escaperoomgemert
escaperoomgemert
escaperoomgemert
escaperoomgemert

OPENINGSTIJDEN
ESCAPE ROOM

MA:16:00 UUR – 22:00 UUR

DI:GESLOTEN

Wo, Do & Vrij:16:00 uur – 22:00 UUR

Zat & Zon:10:00 uur – 22:00 uur

Zorg dat je vooraf gereserveerd hebt.

VEELGESTELDE VRAGEN

Covid-19
  • We vragen om zowel voor als na het spel de handen te wassen.
  • Wij gebruiken de extra tijd tussen de groepen ook om met een hygiënische doek en spray de ruimte schoon te maken.
  • Groepen die niet een huishouden vormen: maximaal 4 personen.
  • Het is aan de groepen zelf om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Groepen met spelers die verkouden zijn, koorts hebben, hoesten of niezen kunnen we helaas niet toelaten. Dit geldt ook voor spelers die vallen in een van de risicogroepen zoals bepaald door het RIVM. 
Locatie

KOKS Gemert

Koksedijk 25
5421 ZB Gemert

Openingstijden

Ma: 16:00 – 22:00 uur
Di: gesloten
Woe & Do: 16:00 – 22:00 uur
Vrij & Zat: 10:00 uur – 22:00 uur
Zon:16:00 – 22:00 uur

Parkeren

Het is mogelijk om je auto te parkeren op de verlichte parkeerplaats aan de achterzijde van KOKS.

Aan de voorkant kun je jouw fiets neerzetten in de fietsenstalling.

Aantal deelnemers

Je speelt de escape room met 3 of 4 personen. In teamverband ga je de uitdaging aan waarbij je in duo’s samenwerkt om het geheim te ontrafelen. 2 personen starten de beleving met de VR bril en halverwege het spel, wisselen de duo’s af zodat iedereen in beide werelden het spel gespeeld heeft.

Minimum leeftijd

Voor The Firm geldt een minimumleeftijd van 16 jaar. Houd hier rekening mee bij je reservering om teleurstellingen te voorkomen.

Veiligheid
Jouw veiligheid is voor ons van groot belang. Daarom beschikt onze escape room over een noodknop. Deze noodknop bevindt zich bij de deur en kan iedereen van jouw gezelschap indrukken in geval van nood. In geval van een stroomstoring zal de deur automatisch opengaan.
Naast de noodknop bij de deur, beschikt de pop-up escape room over een nooduitgang. Deze zorgt ervoor dat je in geval van nood, altijd de escape room kunt verlaten.
De spelbegeleider kijkt niet alleen mee om het spel in goede banen te begeleiden. De begeleider is er tevens om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen. Hij/zij zal indien nodig dan ook direct ingrijpen. Deelnemers staan daarnaast in direct contact met de spelbegeleider door middel van een walkie talkie. Zelf om hulp vragen is dus ook altijd mogelijk.
Talen

De escape room is momenteel alleen te spelen in het Nederlands.

Hoe lang duurt het?

Je krijgt van ons 60 minuten de tijd, haal je het binnen die tijd niet? dan zul je op de vlucht moeten slaan en heb je helaas verloren!

Tarieven

Wij hanteren een vast tarief van €87,- per spelronde voor The FIrm. Deze is te spelen met 3 of 4 personen.

Hoe laat aanwezig?

Wij adviseren om 10 minuten eerder te komen zodat je niet hoeft te haasten.  Wij bieden de mogelijkheid om eventueel nog naar het toilet te gaan. Na het halen van de missie is het mogelijk om een drankje te doen bij KOKS. Wil je daarna nog een hapje eten? Zorg dat je reserveert. 

Is het gevaarlijk?

Het spel is spannend en mysterieus, gevaarlijk kunnen we het niet noemen. Wel dien je altijd om je eigen veiligheid te denken; op je mede-escapers gaan staan, gaan klauteren, dingen forceren of je vingers in een stopcontact steken dragen hier vanzelfsprekend niet aan bij!

Er is altijd een medewerker aanwezig die toezicht houdt via de camera’s. Wel is het spelen van The Firm op eigen risico en kan het altijd gebeuren dat we iets missen op de camera’s.

Arrangement KOKS Gemert

The Firm bevindt zich in het nieuwe restaurant KOKS. Deze vertrouwde horecalocatie is de bruisende ‘hotspot’ van de regio waar gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid samenkomen, op een plek waar iedereen welkom is. Hier kom je voor lunch, diner, pannenkoeken of borrel. Geniet van een gevarieerde kaart met herkenbare gerechten in een jasje van nu. 

Voor of na het ontrafelen van het geheim van The Firm kun je genieten van een heerlijke lunch of diner bij KOKS. Zorg wel dat je vooraf gereserveerd hebt. 

Wat is een VR-beleving?

Virtual Reality geeft de gebruiker de illusie dat hij ergens anders is. Letterlijk vertaald is het een virtuele realiteit, oftewel een omgeving die door een computer gemaakt en weergegeven wordt en door een speciale VR-bril te bekijken is. Iedere deelnemer zal de VR-experience gaan beleven. Ben jij er klaar voor?

NEEM CONTACT OP

BEL ONS GERUST

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)492 361547

STUUR EEN E-MAIL

Stuur een mailtje naar info@koksgemert.nl

KOM LANGS

Koksedijk 25
5421 ZB Gemert