Laat een beoordeling achter

Logo koks

WELKOM BIJ KOKS

Bij deze vertrouwde horecalocatie in de regio komt gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid samen op een plek waar iedereen welkom is. Of je nu komt voor lunch, diner, pannenkoeken of borrel. Je geniet altijd van een gevarieerde kaart met herkenbare gerechten in een jasje van nu.

Het restaurant met 4 seizoenen terras en tuin zijn dé basis van deze hotspot in Gemert. Een gezellige, vertrouwde en bruisende plek waar iedereen zich helemaal thuis voelt. Gewoon genieten van een van de mooiste plekjes aan de oever van de Aa, bij de bossen en in de landelijke omgeving van Gemert, Boekel, Beek en Donk en Erp.

VRIJDAG 8 SEPTEMBER: KOKS OP KOLEN

BBQ IN DE TIPI

ETEN & DRINKEN

4 seizoensterras

EVENTS

Koks Gemert - Arrangementen
ARRANGEMENTEN

Met het vernieuwde restaurant, het nieuwe 4 seizoenen terras en de TIPI Tent is het ook mogelijk om een arrangement samen te stellen in een van de drie nieuwe gedeeltes van KOKS. Wij denken graag mee.

OFFERTE AANVRAGEN

Koks Gemert - Tipi
LENTESPECIALS

De lente is niet compleet zonder onze Lentespecials. De tijdelijke Specialkaart is volledig in voorjaarssferen, dus kom snel langs bij KOKS en probeer onze voorjaarsfavorieten.

 

MEER INFO

BBQ IN DE TIPI

Er gaat niets boven heerlijk in de buitenlucht barbecueën, toch? Met onze BBQ arrangementen heb je compleet verzorgde BBQ, zodat jij kan laten zien wie de ware BBQ-koning is aan jouw vrienden of familie!

OFFERTE AANVRAGEN

Tipisch koks

KOKS ZOEKT JOU

KOKS is altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor onder andere de keuken, bediening en spoelkeuken. Ben jij geïnteresseerd om het team te komen versterken? Kijk dan eens naar onze vacatures. Je krijgt de ruimte om mee te denken en samen met je collega’s het verschil te maken. KOKS biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden en bespreekt graag met jou het aantal uur dat je inzetbaar bent. Fulltime, parttime of op oproepbasis.

KOKS KADOKAART

Geef KOKS cadeau! Met de KOKS Kadokaart kun je iemand echt blij maken. Lunch, diner, lekkere borrel of zelfs voor een van de arrangementen. Swing bij KOKS langs en bestel direct, voor elk gewenst bedrag (vanaf €5), een KOKS Kadokaart aan de bar. Een beter cadeau is er niet.